Fjälltopphelgen blir Fjälltoppveckan

Hem / Nyheter / Fjälltopphelgen blir Fjälltoppveckan

Bruksvallarna och Ramundberget tillsammans med Funäsdalens IF inbjuder till säsongsavslutningen FJÄLLTOPPVECKAN 2017.

Vi har omvandlat Fjälltopphelgen till Fjälltoppveckan. Som vanligt erbjuder helgen skatetävlingar för alla! Från Ida Ingemarsdotters 100 m Supersprint till det tuffa Fjälltopploppet. Elit, motionär, nybörjare, stor eller liten. Skavsår eller OS-medaljer… alla meriter räknas. En chans för dig att stå på samma startlinje som världens bästa. Stina Nilsson har sagt att detta är bästa helgen på hela året, upplev den tillsammans med henne och oss.

Skatefestivalen pågår hela veckan och ger dig som vill åka skate en unik chans att upptäcka de bästa förutsättningarna, lära dig mer, hitta rätt material, träffa inspirerande människor och ladda energi och glädje.

Skateveckan är fulladdad med clinics, skidtestar, skaråkning på fjället, härligt mat och umgänge med världens bästa skidåkare. Du väljer själv om du vill ta del av allt eller bara någon enskild programpunkt, om du vill ha boende inkluderat eller ej.

På fliken till höger längst upp på hemsidan hittar du programmet. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.