Tack för en fantastisk helg!

Hem / Nyheter / Tack för en fantastisk helg!

Det är fyra dagar efter Fjälltopphelgen 2017, som denna gång var en hel Fjälltoppvecka med aktiviteter. Från arrangörshåll är vi mäkta glada och stolta. Stolta över vad vi tillsammans lyckades åstadkomma. Så ett stort tack alla!

Tack ni som deltog, tack till er som tävlade, tack till all publik, tack till er hemma i webbsofforna, tack till tränare, ledare, aktiva och inte minst ni som hjälpte oss på ett eller annat sätt. Utan er funktionärer, ert engagemang och driv så blir det ingen Fjälltoppvecka och helg. Tack!

I siffror så landar vi på ett nytt deltagarrekord, vi hade världens bästa skidåkare på plats, en webbsändning som var den bästa någonsin och en glädjefylld helg som aldrig tidigare besökts av så många.

Så det största TACK man kan tänka sig, vi ses igen nästa vinter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *