Öppen klass 100 meter Supersprint

Hem / Nyheter / Öppen klass 100 meter Supersprint

En av helgens stora nyheter!
Vi vill att Fjälltopphelgen ska vara den perfekta mixen av världsstjärnor, motionärer, barn och ungdom. Nu har du chansen att testa hur du står dig mot världens snabbaste skidåkare på 100 meter! Utmana någon du känner, gammal som ung, snabb som långsam och anmäl er till supersprinten!

Efter avslutade elitklasser, preliminär starttid kl.15.00, körs öppen klass. Anmälan på plats i tävlingsexpeditionen i Ramundberget, kostnad 100 kr per person. Swish, jämna kontanter eller kortbetalning. Öppen klass kan ej anmälas via Idrotten Online. Från 9 år och uppåt. Fri teknik, banlängd 100 meter. Tävlingen körs antingen en och en eller med möjlighet att utmana någon i en duell. Tidtagning med fotocell, chip där man väljer att åka två stycken samtidigt.

En veckas sommarboende i lägenhet i Ramundberget lottas ut bland alla startande.

One thought on “Öppen klass 100 meter Supersprint

  • Hei.
    Jeg forsøker å melde på en jente født 2011 til Knallcrossen søndag. Står at frist for etteranmelding er 11/4 som er i morgen. Men i Eqtiming får jeg ikke meldt henne på. Stengt påmelding? Hvordan skal jeg få meldt henne på da?
    Navn: Martine Rød Feragen, 10/4-11. Tynset IF.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *