För er som ska åka skidor vecka 15

Hem / Nyheter / För er som ska åka skidor vecka 15

12-15 april är det skidtävlingar i dalgången Bruksvallarna Ramundberget. En chans att uppleva några av världens bästa skidåkare på samma arena som barn, ungdomar och motionärer under Fjälltopphelgen.

För er som inte tänkt deltaga i tävlingen utan njuta av skidåkning ändå så kommer här lite information. Vi kommer att behöva tävlingspreparera banorna under hela vecka 15 och hoppas att ni har förstående för detta.

Skidstadion och elljusspåret i Bruksvallarna är till endast för tävlande torsdag- söndag. Under onsdagen och torsdagen är ungdomsbanorna på elljusspåret ej möjliga att åka p.g.a att SM-sprintstafetten går i motsatt åkriktning. Det klassiska spåret försvinner på ungdomsbanorna från och med tisdag.

Det kommer inte att finnas något klassisk spår på 4Motion-spåret (rullskidbanan), Mittåkläppspåret, turuppfarten i Ramundberget, tusenspåret eller på Sun-maid-spåret från Ormsand till Bruksvallarna, varken på fredagen eller lördag. Vi kommer att behålla det klassiska spår i Ösjödalen från toppen av Solliften i Ramundberget mot Walles alla dagar, även under helgen.

Kartor tävlingsbanorna >>>

För er som vill titta på tävlingen på lördag så rekommenderar vi restaurang Tusen i Ramundberget som en fin publikplats med spurtpris. Fjällgårdsbanan kostar 100 kr tur och retur. Osthangsliften åks gratis med spårknapp.

Väder och vind kan komma att ändra detta, vi gör vårt bästa för att uppdatera så snart det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *